Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN
Kratek opis vašega foruma
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




LJUBLJANSKI ODVETNIK POKAZAL na Kljajića:ta bo vse zašuštral

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov -> Primeri - pravosodnega kriminala, korupcije,.....
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Koliko zaupate slo. odvetnikom
Ali je slo sodstvo privatizirano po interesnih klanih
100%
 100%  [ 3 ]
Direktorji tatovi, sodstvo logistika. da, ne
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 3

Avtor Sporočilo
Ivan
asistent
asistent


Pridružen/-a: 11.06. 2007, 09:34
Prispevkov: 152

PrispevekObjavljeno: 17 Jan 2008 21:15    Naslov sporočila: LJUBLJANSKI ODVETNIK POKAZAL na Kljajića:ta bo vse zašuštral Odgovori s citatom

Zahvaliti se mram Ljubljanskemu odvetniku, ki pravi:

"ta Vas je totalno zašuštral, saj nič ne dela. Kakor bi kirurg stal zraven poškodovanca in čakal, da ta zaradi banalne stvari (zloma roke) izkrvavi, on je vaš grobar (ker vas tako zadržuje, a bi se medtem obrnil drugam). Ja res ima prav, ko vam pravi, umor s pomočjo sodsta, tega se zaveda"! (napeljevanje nekoga na samomor, je kakor umor iz nehata...)

Zakaj Vam ta Kljajič zadržuje Vaše dokumente, to je noro, noro kaj imate tam na Obali, (prijel se je z obema rokama čez obraz) celo sodni izvedenec Pivač Salko-Arhitekta izvaja "daljinske cenitve nepremičnin" -po kakšnem zakonu pa (to je v primeru Joras), vi tam imate res neko specialno PRIVATIZIRANO OBALNO SODSTVO. To je vendar NORO!!! Da ne omenim to Arhitekto pri gradnji Metropol garaže in tedanjega predsednika konzorcija Ostanek Božota...
Kljajić, kaj je ta "fant" neumen, se brije norca, svetujem Vam takoj dopis Odvetniški zbornici RS, nato bomo s sodelovanjem ukrepali dalje...če se ne spametuje.

Sledil je dopis Zbornici, a Kljajić tudi njih ignorira oziroma tvezi laži se izmotava, namesto, da bi vrnil akte!!!
Sledijo nadaljni ukrepi, celo Lj. odvetniku sprenevedajoč se, odklanja izročitev aktov po tolikem času, sedaj smo: 10.1.2008 (kar je jasen dokaz, da je..., ne le sporen-dvomljiv).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ivan
asistent
asistent


Pridružen/-a: 11.06. 2007, 09:34
Prispevkov: 152

PrispevekObjavljeno: 11 Feb 2008 22:25    Naslov sporočila: odv.Kljajič na Odvetniško Zbornico RS Odgovori s citatom

Malo sem se obotavljal, ko mi je Ljubljanski odvetnik svetoval, že zahteval naznanitev Izolskega odv. Kljajiča Odvetniški Zbornici: "saj to je vendar noro kar ta človek počne dol na obali...".

Odvetniška zbornica RS
Pražakova 8
1000 Ljubljana


Na vas sem se prisiljen obrniti ker

mi odvetnik Nikica Kljajić iz Izole z nečednim namenom zavajajoč me, interesno sodelujoč z nasprotno stranjo, protipravno preprečuje vpogled v moje akte ki so pri njem, ter mi s tem že leta povzroča vsestransko uničujočo me škodo


Spoštovani,

pri odvetniku Nikici Kljajiću, ki me zastopa, sem bil že nešteto krat, tudi mati, ker tudi njo zastopa, glede vpogleda v predmetne akte 3x, pa tudi moja žena 5x, z namenom, da nam da na vpogled naše akte o zadevah, ki jih on vodi. Vse z dobrim namenom, da bi lahko uskladili vsebino in se o zadevi pred razpravo pogovorili kako naprej, o rokih, kaj je bilo na prejšnji razpravi, katere se je on, odvetnik, brez moje vednosti udeležil, da bi sploh vedel za katero zadevo in vsebino gre.

Odvetnik Nikica Kljajić: »jaz sem 20 let odvetnik, vi se v pravo ne razumete, ne morem vam razlagati«.

Na moje, pa dajte vsaj akte, da vidim rezultate in odgovore v posameznih zadevah (za morebiti možnost izvensodne poravnave). Kako kot odvetnik hodite na razprave brez, da bi me obvestil? Saj bi se tudi jaz obravnav udeležil: »Je že mimo. Tako ne gre!, Jaz že vem kako!, Vse okej!«.

Akte pa mi ne da niti na vpogled, da bi vsaj jaz rešil, kar se rešiti da. Sedaj pa vidim, da prav to njemu ni interes! Tudi na moje in materine mnogokratne zahteve, me ignorira in me s tem dobesedno tlači.

1. Obrnil sem se na pravno službo nasprotne strani, občine Piran, da bi se seznanil glede v tožbenem predmetu te priznanja mojih vlaganj v poslovni prostor v Portorožu, ki mi je od nasprotne strani bil ponujen v odkup. Glede teh vlaganj je šlo za popolno adaptacijo prostora in je vrednost teh vlaganj bila precej večja od vrednosti prostora. Pred obnovo je prostor bil v rušnem stanju in stavba, v kateri se nahaja, predvidena za rušenje.

Na občini Piran mi je pristojna oseba, Zovko Pero, za čudo, pojasnil, da tožba v tej zadevi, kljub odvetnikovem nasprotnem zagotovilu, nikoli ni bila vložena. Zovko me je celo posvetoval, naj bom pozoren na roke, da ne bo prepozno. Občina tudi po za tožbo preteklem roku ne zanika oz. prizna moja vlaganja, a po preteku roka za tožbo je vse v božjih rokah in dobri volji občine. »Pohitite, tečejo vam zadnji dnevi za vložitev tožbe, menjat odvetnika takoj!, jaz ne bi čakal«, mi je svetoval g.Zovko. Kar sapo mi je vzelo. Potožil sem se mu, pravniku Zovku, kako mi je odvetnik stalno zatrjeval, da je ravno z vami v dogovoru in je glede tožbenega postopka vse OK. A g.Zovko mi je odvrnil: »Kje pa, saj nikoli se ni, v zvezi s to zadevo oglasil pri meni, še manj pa pri meni doma.«, kot je to odvetnik navajal, očitno si ni mislil, da bom stopil osebno do vas g. Zovko.

Odvetnik Nikica Kljajić, zoper katerega obnašanje se tukaj pritožim, me je celo z zavajajočim namenom, preprečitve dostopa do potrebnih podatkov, strašil, kako je bivši župan Pirana g.Grahor »udbovec«, da z njim naj oba nebi imela nobenega opravka. A ker mi je »počil film«, bilo vsega dovolj, sem zaradi pri notarju overovitve njegovega podpisa na uradnem dokumentu iz časa, ko je bil župan Pirana, odšel naravnost domov k g.Grahorju. Prijazen gospod mi je v zadevi pomagal in dodal, če še kaj potrebujem, da se kar oglasim.

Torej odvetnik Nikica Kljajić, ne le da mi ne da mojih aktov, ampak me je še zlonamerno zavestno zavajal, strašil in lagal.

2. Moj prvi obisk pri tem spornem odvetniku leta 2002 je bil prav zato, da bi on vložil tožbo zoper občino Piran, ki je protipravno izmislila moj najemnina-dolg, s kateri naj bi prebila in tako ne priznala moja vložena sredstva za obnovo tega prostora v Portorožu, ter mi preprečevala odkup. da bi lahko v njem delal. A odvetnik, kot družbeno plemeniti funkcionar, je tedaj dobro vedel, da je bodočnost za mojo družino kot edini vir dohodka bil v tem poslovnem prostoru, ter bi zlasti zaradi tega moral takoj človeško ukrepati, a tega nikoli ni storil, ni tožil, ni se hotel zameriti piranskim občinarjem, namesto tega je prevaral mene! celo že ob našem prvem spoznanju!!!

Sporečkala sva se. Na moje besede, želel bi, da ostanemo v dobrih odnosih, mi je resko zabrusil: »Mi grozite!«. E, te besede so mi dale misliti. Zato utemeljeno sumim, da me odvetnik »prodaja(!)« nasprotni strani in me celi čas »zastopanja« hudo zavaja tudi v drugih zadevah:
»Vi kar prinesite, vse bomo rešili.«, a do danes NIČ. Tu ne gre za malo stvar, vsaj za mene ne, ker gre za družinsko premoženje staršev in moje družine. A kot je iz dosedanjega teksta razvidno gre tudi za poslovni prostor, ki je prevarantsko bil namenjen, ter protipravno oddan drugemu. Tako zavaja tudi mojo mater, katere akte so pri njemu. Zavajajoče, ter zadeve otepajoče-se, me celo svetuje naj nečedne-posle-zadevo nasprotne strani objavim v časopisu, to bo zaleglo? Gospod se igra z družinsko usodo, namesto, da svojo stranko brani. Za življenja gre!

Odvetnik za tako svoje obnašanje ima tudi razlog, čeprav ne opravljičiv. Ustrahovan je, kot to nenehno poudarja. Nenehno mi iz nekega strahospoštovanja omenja odvetnika Velkavrha, njegov klan, ter z tega strani »privatizirano sodno hišo« v Kopru, kjer vlada huda familiarnost, saj je njegova soproga predsednica KP višjega sodišča, kot mnogih drugih sodnic so možje obalni odvetniki. Jamra: »Če se bo zavzel za stranko, lahko pobere svoje kovčke in odide iz delokroga koprskega sodstva.«

To so hude grozote, hudo resne, potrebno je ukrepati in zvoniti po vseh zvonovih do Bruslja in naprej. Takoj!!! Saj je to že znak mafijaštva, poleg vsem znanega dejstva, da je sodstvo najbolj skorumpirana veja oblasti, ki jo je težko izkoreniniti, saj se med kolegi cehovsko in drugače ščitijo, kakor bi bilo sodstvo »cosa nostra«! Na koprskem sodišču sem že doživel, da je od referentke, sodnica zahtevala vse možne Bago-akte, tudi tiste ki bodo prišle in so v zvezi z mojim, Bago, priimkom, naj jih da na stran, da jih bo ona obravnavala. To ni le okuženost sodnika, je dejansko »cosa nostra«! Tako je sodnica Sabotin Markovič Tatjana v eni mojih sodb v imenu ljudstva razsodila meni v škodo in obrazložila: »da je neživljenjsko, da bi direktor firme-Jestvine lagal.« Kakšna farsa.

Da je nek odvetnik prisiljen in voljen to početi je že amoralno in v sramoto vaši stroki.
Poglejte:

-namerno nevestno opravlja svoj poklic,
-ni vreden zaupanja, to me že dlje časa muči, a vedno se teatralno izmuzne: češ ni tajnice, a kaj bom sedaj iskal spis, jaz že vem, imam 20 let odvetniške prakse,
-o svojem delu, tudi ko to zahtevam me ne obvešča, če že, me zavaja
-samovoljno me preneha zastopati v zadevi, v kateri že prej ne stori nič, da me pozneje celo drugi odvetnik opozarja: »kaj se vendar gre stečajnega upravitelja, vse roke je zašuštral!«
-listine v zvezi z navedeno zadevo mi ni vrnil (le v vednost, da me ne zastopa več, to je tudi bilo prvo pisno obvestilo, ko je očitno videl, da je njegovo nepoštenje očitno »prečitano«)
-prenehal me je zastopat, v eni od zadev, a listine mi ne vrača!
-na razpravo se ne pripravi in deluje zmedeno, da ga še sodnica Prodanova opozarja in tudi sodnik v zadevi »občina Piran«, kjer nasprotna stran pravi, da on sam ne ve? Da ni vložil tožbe.
Jasno, moj namen ni, niti slučajno, odvetnika ogovarjat, še manj, da bi mu škodoval, je povsem razumljivo, da potrebujem pomoč in temu je namenjen njegov poklic in zaprisega (če se danes na njo še sploh kaj da) in tudi plačilo za njegovo delo nisem problematiziral. Šokantno pa je to, da mojo stisko (psihično in materialno in ukleščenost v neresnico nasprotne strani) zlorablja in ravno v tej tesnobi vidi svojo priložnost interesno se povezati z nasprotno stranjo, kot to počne: »i kada ti je tesno tada svi, pa i koji nebi trebali udare po žrtvi, da je dotuku, vide svoju šansu« kot sam pravi in doda: »E, kada su u Bosni tucali volove bježi i zec. Zeko ti nisi vol, e pa dok ja njima to objasnim odoše jaja, zato bjež…«.

Vas, pristojen naslov, prosim za pomoč, kako učinkovito ukrepati, da do takih zapletov ne prihaja nasploh.

S spoštovanjem,
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ROBY
novinec


Pridružen/-a: 19.11. 2008, 16:35
Prispevkov: 1
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: 19 Nov 2008 17:24    Naslov sporočila: ODVETNIKI NA OBALI Odgovori s citatom

Ni samo Kljajič takšen "pošten" odvetnik. Na obali so vsi takšni. Ni niti ene izjeme! Vsi so povezani! Sedaj vem zakaj mi je moja odvetnica M.M. rekla, da notarja Ferligoja ne bom premagal (z tožbo zoper njega). Vsi so povezani, vsi to vemo in nobeden nič ne ukrene. Vlade se menjajo, klika krade dalje! Sramota! In potem si upajo govoriti o pravni državi!
Če se ne bomo združili mi, ki vemo za kaj se gre in če ne bomo preko medijev začeli opozarjati širšo javnost o skorumpiranih sodnikih na obali, verjemite, da bo ostalo tako kot je. In Vsakdo lahko pride v roke tem banditom. Danes sem jaz, jutri si ti!
Robert
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ivan
asistent
asistent


Pridružen/-a: 11.06. 2007, 09:34
Prispevkov: 152

PrispevekObjavljeno: 21 Nov 2008 22:49    Naslov sporočila: notar Odgovori s citatom

ROBY
Notarja FERLIGOJA moraš gledati z več zornih kotov: vaški pomembneš, ki se oholo bahato obnača kakor kapitan na ladji, naveza s sodiščem potom Velkavrh združbe, takoj zraven je tudi Bavčar, sestra na FDV, član lože-predverje masonerije, no vsekakor tudi notarjatsko združenje, ki logično, da vleče v kup.

pozdravljen
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
czni
kapitan
kapitan


Pridružen/-a: 09.11. 2007, 12:51
Prispevkov: 95

PrispevekObjavljeno: 22 Nov 2008 10:44    Naslov sporočila: Re: ODVETNIKI NA OBALI Odgovori s citatom

ROBY Ali si že pomislil, da se včlaniš v kakšno neodvisno od politike -civilno inicijativo. Poveži se z CZNI. Lep pozdrav ! Vitomir
ROBY je napisal/a:
Ni samo Kljajič takšen "pošten" odvetnik. Na obali so vsi takšni. Ni niti ene izjeme! Vsi so povezani! Sedaj vem zakaj mi je moja odvetnica M.M. rekla, da notarja Ferligoja ne bom premagal (z tožbo zoper njega). Vsi so povezani, vsi to vemo in nobeden nič ne ukrene. Vlade se menjajo, klika krade dalje! Sramota! In potem si upajo govoriti o pravni državi!
Če se ne bomo združili mi, ki vemo za kaj se gre in če ne bomo preko medijev začeli opozarjati širšo javnost o skorumpiranih sodnikih na obali, verjemite, da bo ostalo tako kot je. In Vsakdo lahko pride v roke tem banditom. Danes sem jaz, jutri si ti!
Robert
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ivan
asistent
asistent


Pridružen/-a: 11.06. 2007, 09:34
Prispevkov: 152

PrispevekObjavljeno: 22 Nov 2008 15:03    Naslov sporočila: SPARTAK Odgovori s citatom

SPARTAK
Naj bo sinonim za združevanje tlačenih, izigranih, izkoriščanih.
Zakaj tako: Kljajič je v principu nekdanji carinik-državni pacov po razkolu države nekaj moral početi in so ga lepo uvrstili medse, kakor janičarja za svoje rojake, torej mora biti še hujši od slovencev do svojih "bosancev".
Bistvo SPARTAK pa je ravno v tem združevanju po skupni nam nesreči kar mora biti nacionalno, versko neodvisno. Pomemben je skupen sovražnik.
Kaj si vi predstavljate, da bomo nekaj napisali in oni bodo pokleknili, še zdaleč NE. Poglejte Baske, ETO, Kurde, Čegevara, AiQ.... razumeti morate, da je oblast SLAST in brez spartaka nebo šlo.

Koliko imate strokovnega osebja, odvetnika, imam ljudi iz Trsta-odvetnika in, pustimao nacionalnosti ob robu, koliko Izbrisanih je, jim je resnično storjena huda krivica, kar priznava tudi ustavno sodišče (brisanje je spočeto po klišejih iz let 1934 in nacizma), ki je ignorirano (ane g. Grims). Cela 2 miliona Jugoslovanov ima v Nemčiji bivanje, socialno,a zato jim nemško državljanstvo ni potrebno...

Torej preveč "ljigavi" smo. Evo LJ banka-klika, pa jasno je , da je na tisočem pokradla njihove prihranke in ravno ti slovenec boš dvignil glast "pravilno, nja kradejo Hrvatom", a sam se ne zavedaš, da te pravkar okrog prenaša NMB.... E vidite zato SPARTAK: združitev vseh barv kož in narodnosti in samo en cilj: zoper KASTO, ste to sposobni?

IL honneur et fidelite, da združeni v tujski legiji, ker tudi TI SLOVENEC si v domači hiši tujec napram KASTI, je že čas , da se tega zaveš.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ivan
asistent
asistent


Pridružen/-a: 11.06. 2007, 09:34
Prispevkov: 152

PrispevekObjavljeno: 11 Mar 2009 22:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.youtube.com/profile_video_blog?sid=B3039063018AE2D8&id=7201D8F38194D07B

http://www.youtube.com/profile_video_blog?sid=B3039063018AE2D8&id=FCAC6820CD079BA6

http://www.youtube.com/view_play_list?p=B3039063018AE2D8&playnext=1
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov -> Primeri - pravosodnega kriminala, korupcije,..... Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.