Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN
Kratek opis vašega foruma
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Novinarska konferenca 22. marca 2009

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov -> CZNI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
czni
kapitan
kapitan


Pridružen/-a: 09.11. 2007, 12:51
Prispevkov: 95

PrispevekObjavljeno: 18 Mar 2009 21:45    Naslov sporočila: Novinarska konferenca 22. marca 2009 Odgovori s citatom

Kranj 18. marec 2009
Stanislav Klep, vodja gibanja za slovensko narodno spravo in kritik slovenskega pravosodja vljudno vabi na tiskovno konferenco, ki bo v petek
20. marca 2099 ob 14. uri na sedežu SSK,Ljubljana,Cankarjeva ulica št.l/IV/
z naslovom:
BOLJŠEVISTIČNO NASILJE V PRAVOSODJU. PREDSEDNIK OKROŽNEGA SODIŠČA V NOVEM MESTU IN PREDSEDNIK VIŠJEGA SODIŠČA V LJUBLJANI STA PRISILILA SODNICO OKRAJNEGA SODIŠČA V NOVEM MESTU,DA JE OPRAVILA KAZENSKO OBRAVNAVO,ZA KATERO NI BILA PRISTOJNA,S ČEMER SO VSI TRIJE PREKRŠILI V OČITNO KORIST ČLANA SLUŽBE DRŽAVNE VARNOSTI(UDBE,VOSA VISA IN SOVE) KI ZA SVOJO PROTIPRAVNO DEJANJE PROTIPRAVNE PRISVOJITVE USA DOLARJEV 294.220,- na škodo državljanke SLAVICE FISHER, NI BIL Z NIČEMER KAZNOVAN,PAČ PA JE SOKRIVEC SODNIK JANEZ SMOLEJ SVOJO VEČVREDNOST POSKUŠAL DOKAZATI Z VLOŽITVIJO TOŽBE PROTI POOBLAŠČENCU OŠKODOVANE SLAVCE FISHER. NA KAZENSKI RAZPRAVI PROTI UPOKOJENEMU ODVETNIKU STANISLAVU KLEPU DNE 16. marca 2009, JE ZA ZADEVO EDINO PRISTOJEN DOBESEDNO IZJAVIL:
"MOJA TEMELJNA FILOZOFSKA IZHODIŠČA SO BILA, DA NE BOM VLOŽIL PREDLOGA."
Državni tožilec Bojan AVBAR, se je odločil, da ne bo vložil predloga, to je kazenskega predloga proti meni. Tudi je povedal, da ni nikomur naročil, da vloži kazenski predlog proti meni.
Podpisani Stanislav Klep, ki vem tudi nekaj iz filozofije, popolnoma razumem državnega tožilca Bojana AVBARJA, ko je bil zaradi moje pritožbe tudi nekoliko prizadet, saj so vsi sodniki in vsi tožilci poznali tudi gospo preiskovalno sodnico Ljubo Tiran, katere mož je znani notar. Tudi je vsem, celo čistilkam novomeških sodišč znano, da je mož preiskovalne sodnice notar, ki je sestavil in konceptiral pogodbo, na podlagi nje mogel Mirko RAVNIČ postati lastnik vsega premoženja Slavice FISHER. Državni tožilec Bojan AVBAR se je pokazal kot človek časti in ponosa, zaradi česar tudi ni hotel in ni mogel vložiti obtožbe proti meni. V tem pogledu ga vsaj jaz postavljam moralno višje kot gospoda Janeza Smoleja ali tožilca, ki je vložil obtožnico proti meni.
Gospe ADRIJANI AHAČIČ pa moram očitati, da je, ko se je odločila za zaslišanje Mirka RAVNIČA, se ni odločila tudi za zaslišanje že upokojene sodnica, ki je pred menoj vzela v zaščito Slavico FISHER.

Zato, kot obdolženec predlagam zaslišanje te priče ter zaslišanje sodnice, ki je sodila v civilni zadevi proti Mirku RAVNIČU. Pa zaslišanje gospe, ki je v banki prenesla vso imetje Slavice FISHER v last Mirka RAVNIČA.
Podpisani Stanislav Klep, ki dobro poznam prijeme boljševistične organizacije in mi je dobro znano, da so vsi nekdanji členi in člani nekdanje komunistične in boljševistične organizacije zavezani k molku, vem, kdo v resnici vodi postopke proti meni iz ozadja. V ozadju je organizacija FORUM 21, ki daje prednost odločbi Ustavnega sodišča glede izbrisanih, noče pa nič slišati o odločbi Ustavnega sodišča up. 16/92 z dne 25.11.1992.
Za sedaj izločujem iz postopka tudi gospo sodnico ADRIJANO
AHAČIČ, ker ni zaslišala tudi predlaganih prič, ki so bile zaslišane v pravdnem postopku, ki ga je vodila sodnica Okrožnega sodišča v Novem mestu. Zaslišala pa je člana ilegalne organizacije, ki je imel in še tudi je imetnik legitimacije izdane v novembru 1985, ki mu dovoljuje uporabo orožja proti vsakemu, četudi mu te pravice ne daje nobena oblast.
Kot dolgoletni odvetnik in zagovornik pravice, sem v današnji demokraciji doživel osebno kratenje človekovih pravic. Namreč v predmetni kazenski tožbi, mi sodni organi kratijo pravico, ki jo določa celo Evropska konvencija o človekovih pravicah (EKČP), ki v 3. odst. 6. člena določa pravico do obrambe. Kot obdolženi kaznivega dejanja so mi kratene osnovne minimalne pravice, da se branim z zagovornikom po lastni izbiri Sodišče mi ne dovoljuje zagovornika kateremu sem podpisal pooblastilo. Na pritožbo je celo Višje sodišče v Ljubljani odločalo s Sklepom II Kp 158/2009, ki izkrivlja določila EKČP. Citiram odgovor na navedeni člen : iz te določbe ni mogoče razumeti tako, da lahko obdolženec izbere za zagovornika kogarkoli Na vse navedeno si lahko zamišljamo v kakšni pravni in demokratični državi živimo. Ali nima morda sodna oblast, oblast diktature, ki ne spoštuje niti podpisanih protokolov. ???
0 tem, v vednost in ukrepanje:
- predsedniku države spoštovanemu dr. Danilo Türk,
- predsedniku DZ RS,
- predsedniku vlade RS,
- predsedniku Ustavnega sodišča RS
- Generalni državni tožilki,
- Varuhinji Človekovih pravic,
- Škofovski organizaciji "pravičnost in mir"
- SAZU -Ljubljana.
Očitano dejanje,ki je predmet kritik je mnogo, mnogo blažje od tistih in podobnih v Barbarinem rovu pri Laškem. Vkljub vsemu temu je potrebno obuditi človekovo vest.


Stanislav KLEP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov -> CZNI Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.