Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN
Kratek opis vašega foruma
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




PRISPELO PISMO - Stop Communism Mafia

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov -> CZNI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
czni
kapitan
kapitan


Pridružen/-a: 09.11. 2007, 12:51
Prispevkov: 95

PrispevekObjavljeno: 24 Mar 2008 21:56    Naslov sporočila: PRISPELO PISMO - Stop Communism Mafia Odgovori s citatom

CIVILNA INICIATIVA - Stop Communism Mafia
OKROŽNO DRŽAVNO TOŽILSTVO V LJUBLJANI
Pohvala slovenski policiji
Kazenska ovadba
Proti odvetnikom in tožilcu:
-Odvetniku Vladimiru Toplaku iz Ptuja,
-Odvetniku Francu Mesaru iz Kopra,
-Odvetniški zbornici Slovenije,
Okrožnemu državnemu tožilcu v Ptuju Zdravku Limavšku,
-Odvetniku Mihi Kozincu - predsedniku Odvetniške zbornice Slovenije,
poziv Barbari Brezigar, naj suspendira skorumpiranega tožilca Zdravka Limavška, -poziv Mihi Kozincu naj odstopi kot predsednik Komunistične agenture Odvetniške zbornice Slovenije,
poziv Ministru Šturmu naj suspendira Miha Kozinca,
poziv Ministru Mateju naj javno pohvali delo policije,
zaradi suma storitve kaznivih dejanj: - mafijskega združevanja, podkupovanja, zlorabe
GOLJUFIVI ODVETNIK UNIČIL ŽIVLJENJE SVOJI STRANKI -Civilna iniciativa menimo, da se je ovadenim odvetnikom in tožilcu zmešalo.
Gospa D.C. je hudo zabredla v dolgove in je pod hipoteko dala svojo hišo. V izvršilnem postopku hipoteke pred Okrajnim sodiščem v Ptuju - In 2743/1996 je kot dolžnica najela dolgoletnega družinskega odvetnika Vladimirja Toplaka iz Ptuja, ki ji je potem zadevo vodil več let.
Najprej je bila šokirana, ko je 27.9.2000. na prvem sojenju pred Okrajnim sodiščem na Ptuju v K 139/00, kjer so sodili istemu upniku, ker jo je telesno poškodoval, zagledala svojega odvetnika Vladimirja Toplaka kako zagovarja obtoženca - njenega pretepača in jo na sojenjih žali in zmerja, ter ji očita, da je lažnivka, da je podala krivo ovadbo in, da je njegov klient nedolžen. To je počel na številnih obravnavah, vse do zadnje 6.3.2001. Kljub temu je sodišče nasilnega upnika pravnomočno obsodilo zaradi lahke telesne poškodbe.
-Nato pa ji je podli komunistični odvetnik Vladimir Toplak poslal dopis datiran 25.10.2001., s katerim svojo stranko D.C. obvešča, da je prevzel zastopanje nasprotne stranke - upnika v istem izvršilnem postopku. D.C. je doživela novi živčni zlom (kdo ne bi?), ni ji bilo jasno, kako lahko to naredi odvetnik, kateremu je zaupala prav vse iz svojega življenja, enako njena družina.
-Zoper svojega odvetnika je zato podala kazensko ovadbo in prijavo na Odvetniško zbornico.
Policija je pošteno opravila delo in podala argumentirano ovadbo proti izprijenemu odvetniku zaradi Zlorabe zaupanja po 220. čl. KZ RS. CI poziva Ministra za notranje zadeve naj javno pohvali policiste, ki so podali kazensko ovadbo.Tako pošteno delo policije je izničil naj-naj skorumpiranec med slovenskimi tožilci Zdravko Limavšek, ki je vedno kasiral po 200.000,00 SLT za skorumpirano zavrženje ovadb (proti plačilu jih je zavrgel na stotine; bil pa je špicelj Zdenke Cerar proti tožilcu Marjanu Glavarju). Enostavno je ovadbo zavrgel ker ni našel zakonskih znakov kaznivega dejanja in je v obrazložitvi odločbe zapisal, da gre zgolj za stvar odvetniške etike. HALO?
Ti prasec komunistični, Slovenski kvazi tožilec,ogledalo kvazi pravne države banana Republike Slovenije, Zdravko Limavšek, kako te ni sram. Slovenci nismo butalci, dobro vemo kaj je odvetniška zloraba in kaj je etika.

CI pozivamo Barbaro Brezigar naj se javno izreče o svojem tožilcu Limavšku in ga nemudoma suspendira, sicer jo borno prijavili EU. Sama je namreč javno ponosna na slovenske rdeče tožilce.
-In kaj je naredila komunistična odvetniška zbornica. Skorumpirani odvetnik Franc Mesar v funkciji namestnika disciplinskega tožilca, je prijavo stranke zaradi očitne zlorabe odvetnika Toplaka zavrgel. HALO? Njegova obrazložitev odločbe 985/01, je brezmejno podla. Ta komunist je najprej disciplinsko prijavo kvalificiral zgolj kot sum kršitve odvetniške dolžnosti varovanja poklicne tajnosti, dasiravno se svinjarija vidi iz vesolja. Podlež je napisal, da je skorumpirani odvetnik svoji stranki preklical pooblastilo (seveda ga ne more preklicati, ampak ga lahko le odpove pod določenimi pogoji) že 8.5.2001. in stranko o tem obvestil. To pa je laž, stranka tega dopisa nikoli ni prejela, seveda je podli odvetnik Toplak sestavil lažno antidatirano listino, ni pa ji mogel dokazati, da jo ji je vročil (npr. s priporočeno pošiljko). Tudi, če bi ji odpovedal pooblastilo v istem postopku ne sme prevzeti nasprotne stranke!!!!. Zlorablja namreč zaupanje in informacije svoje stranke.
Skorumpirani odvetnik Franc Mesar je nato v svoji gnili odločbi gobezdaril o javnosti zemljiške knjige, ki nima nobene smiselne zveze s konkretno zlorabo. Goljuf je celo stranki C.D. očital, da si je sama kriva ker ni preklicala pooblastila, ko je videla, da skorumpirani odvetnik Vladimir Toplak sramotno in nezakonito zastopa nasprotno stranko.
Skorumpirani odvetnik Mesarje seveda za svoje zlorabe imel blagoslov podivjanega boljševika Miha Kozinca (kvazi pravnika, ki ne loči med Human Rights in komunalnimi taksami za svinjske farme; je ekstazni malikovalec Drnovška). Miha Kozinc kot predsednik Odvetniške zbornice nadaljuje Stupanovo udbaštvo. CI ima podatek, da je Kozinc prikril več sto odvetniških zlorab po istem kopitu – sprenevedavih odločb o zavrženju prijav hudih in očitnih disciplinskih kršitev.
Podli odvetnik Vladimir Toplak še danes nastopa proti svoji stranki v P 149/05 pred Okrožnim sodiščem v Ptuju (kjer C.D. toži svojega upnika za odškodnino, ker ji je podkupil odvetnika) in P 99/01 pred Okrajnim sodiščem v Ptuju (kjer toži svojega upnika za odškodnino ker jo je telesno poškodoval). Čestitamo Odvetniški zbornici na doslednosti.
-Miha Kozinc kako dolgo bodo tvoji rdeči odvetniki še farbali Slovence.
-CI poziva Državni Zbor RS razpusti Komunistično agenturo - Odvetniško zbornico Slovenije.
-CI poziva poštene slovenske odvetnike in Ministra Šturma, naj se uprejo Kozincu in zahtevajo suspenz skorumpiranih odvetnikov.
CI poziva Ministra Šturma naj javno objavi disciplinske prijave in odločbe Disciplinske komisije odvetniške zbornice. Če jih boste brali se boste nasmejali do solz. Rdeči odvetniki bolj ko kradejo, bolj so pohvaljeni kot poštenjaki na odvetniški zbornici.
CI poziva Ministra Šturma naj se o tej ovadbi javno izreče o odvetnikoma Toplaku in Mesarju in tožilcu Limavšku, sicer bomo o njegovem molku obvestili EU.
-Sprašujemo se zakaj ima komunistična mafija pod kontrolo odvetnike.
CI pripravlja vseslovenski protikomunistični shod za odstranitev komunističnih spomenikov; odstranitev komunistov iz javnega življenja; ukinitev komunističnih poimenovanj ulic in trgov in ukinitev komunističnih organizacij (SD, LDS, DESUS, LIPA, ZARES, ZZBNOV, skoraj vse razne sindikate, razne kvazi organizacije in združenja (npr. Olimpijski komite, časopis Dnevnik, Večer, Klub Manager, javne medije) skratka večino združenj v državi.
Ma jebeš tako državo v kateri te komunisti jebejo že 100 let.
29.2.2008. CI – SCM
2
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Združenje žrtev pravosodnega nasilja - ZŽPN Seznam forumov -> CZNI Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.